Wu: några roddintervaller, totalt 6-700 mCIMG2301

+

”Lassis Roddgympa”

Del1: Hang Squat Clean + Thruster, 40kg, 3 x 6 reps

Del 2: 3 set av följande med 6 reps av varje i ett svep med 40 kg: Stående Sumo High Pull – Power Clean+Push Press – Snatch Grip Thruster – Good Mornings – Stående rodd

Del 3: Overhead Squat + Sots-Press: några reps med 20 kg, många reps med lätt vikt

+

Overhead Squat + Snatch Grip Push Press, 40 kg, 2 x 5

Ab wheel, på knäna – 3 x 10

Och så 20 pull ups (givetvis med gliringar för att jag kippade, hehe). Tyvärr är det ingen bra stång på brandmannagymmet och den står väldigt inklämd i ett hörn. Nåja, ”Lassis Roddgympa” är från roddaren Lassi Karhonen, hans brorsa är brandman här så han ville väl ge något åt dem att bita i. Jag försökte tyda beskrivningarna och jag tror jag prickade rätt. Helt ok komplex som gjordes i makligt tempo, men Sots-pressen blev för svår, har riktigt svårt för den övningen, så jag lade till lite extraträning på det.

I förmiddags drog vi och simmade. Jag är helt klart den sämsta simmaren i gruppen, men jag fick många bra tips på att bli bättre på crawl. En flytdyna underlättade eftersom jag då kunde strunta i bentagen. Det kändes som om jag lärde mig en hel del på några hundra meter.