På lördag den 10e juni så har vi inga ordinarie pass men däremot så kan du antingen tävla, vara funktionär eller publik för årets upplaga av KM som rullar från 09:00 till ungefär 14:00 som avslutas med grill och mys! Det ser ut att bli toppenväder också! ☀️

Information från vår facebook-grupp:

Klubbmästerskap den 10e juni! Så här anmäler du dig!

Så här gör du:
1. Som både tävlande och funktionär bokar du in dig i bokningssystemet redan nu så att vi kan planera heat (det belastar inte dina 3 träningspass du kan boka i förväg)
2. Som TÄVLANDE så skänker 200 kr (eller mer) till valfri insamling (se förklaring nedan). Ta en skärmdump av insamlingen och mejla till info@crossfituppsala.se
3. Du är nu anmäld till KM!

Tävlingsavgift?
JA! I årets upplaga så innebär deltagande att du skänker 200 kr eller mer till en valfri välgörande insamling till de i behov. Du kanske har din favorit? Annars så rekommenderar vi Swedish Rescuers som bland annat skickar räddningsfordon till det krigsdrabbade Ukraina.

OBS: Som tävlande så MÅSTE du skänka en summa, inte minst för att det i år delas ut ut flera fina priser, men vi hoppas att fler än så skänker en slant!

Anmälning av tävlande och funktionärer?
Anmäl dig i bokningssystemet, både som tävlande och funktionär den 10e juni! Gör det helst redan nu till helgen! Det underlättar det vår heat-planering med mera.

ÅTERIGEN:
 Alla som ska tävla måste som sagt även skänka minst 200 kr till en välgörande insamling och skickar ett mail med en en screenshot av detta till info@crossfituppsala.se.

Vi tackar i förväg till alla som kan tänka sig att hjälpa till med att vara funktionärer, dvs domare, sköta grillen och så vidare, hör av er om ni undrar om vad det innebär!

Tid?
09:00 till cirka 14:00. Kom gärna tidigare, genomgång 09:00, start av första heat 9:30.
Sluttid är något flytande, det kan bli lite tidigare eller lite senare, det beror på hur många som anmäler sig

Lunch?
Där det finns tid, varför inte hålla dig flytande med mellis och / eller grilla en korv och fyll på rejält när tävlingen är klar vid kl 14:00. Grillen kommer gå varm!

Publik behöver inte anmäla sig, vi hoppas att så många som möjligt kommer och även att ni som tog en pallplats förra året försvarar era medaljer efter förmåga!

Nu kör vi! 💪🏋️‍♀️😅☀️