Nog är väl de bästa julklapparna, både till sig själv och till sina vänner, de klapparna som hjälper till att bygga en starkare och friskare kropp? Det tycker vi, och för att hjälpa till så ger vi dig som medlem eller som vän till en medlem hos CrossFit Uppsala stora rabatter på ALLT i vår webbshophttp://shop.primalfitness.se!

CrossFitChristmasCard

Använd koden JUL2013 när ni checkar ut så dras 10% automatiskt av från priset.

Men inte stannar det där heller! Du kan dessutom kombinera den rabatten med våra stort rabatterade julpaket för att få till rent fantastiska priser på grymma grejer! Du hittar paketen på den här länken: http://shop.primalfitness.se/paketpriser/julkampanj/

 

Och så slumpar vi bort resten av Reebok-lagret

Vi halverar reapriserna på kläderna på ”reebok-stället”. Japp, du hörde rätt, vi halverar de halverade priserna. Först till kvarn är det som gäller, och ta med kontanter så hjälper dagens tränare dig!

 

Men, jag vill ha mjuka paket också!

Ingen fara, det ordnar vi! Vad skulle kunna vara bättre än en hälsoutvärdering eller uppföljning på din hälsoutvärdering. Vi har sett hur stor skillnad det gör i säker och snabb utveckling för dom som löpande återkopplar sina hälsoutvärderingar – går det åt rätt håll? Vad är din strukturella balans (vad är viktigast att jag jobbar på för övningar)? Behöver du hjälp att lägga upp träningen för vasaloppet, sportlovet eller något annat? Vi hjälper dig!

Om du vill köpa en återkoppling eller första utvärdering så gör du det i bokningssystemet (under fliken köp träningskort), och om du vill ge bort en träff så hör du av dig till info@crossfituppsala.se

 

Det är ju ett år nästa år också – nya baskurser

Också en fantastiskt julklapp såklart! Baskursen är en genomgång av våra vanligaste lyft, vilka progressioner vi har på respektive lyft, hur vi tränar kroppens energisystem (från kort och explosivt till längre och mer repetitivt, samt varför man delar upp det i viss ordning) och hur vår syn på balanserad hälsa ser ut.

Men ännu viktigare – med baskursen kan du börja träna ”på heltid” hos oss på CrossFit Uppsala och det är nåt riktigt häftigt det!

 

God jul önskar Martin och Björn