Ännu bättre träningstider/fler pass

Vi växer och blir fler, vilket är helt fantastiskt! För att kunna sprida träningsformen vi älskar till ännu fler så kommer vi att införa några förändringar i schemat framöver. Först och främst så kommer tisdagspassen från och med nu vara vanliga gruppträningar (ett gruppträningspass och ett baspass), precis som på Måndag, Onsdag och Fredag. Detta för att trycket på CrossFit-passen är så stort att vi behöver erbjuda ännu fler ”vanliga” pass.

Detta börjar gälla ifrån nästa Tisdag (29/11). Observera att tiderna inte ändras, och att även i fortsättningen så kommer baspasset att ligga före gruppträningspasset (till skillnad från Måndagar och Onsdagar).

Dessutom så kommer vi att införa kvällspass även på Torsdagar från och med Torsdagen den 12/1. Vi fyller alltså snart alla veckodagarna med träningspass på kvällstid, samtidigt som vi även fortsättningsvis kommer att erbjuda lunch och morgonpass, samt Lördagspassen för dom som har svårt för kvällsträningar. Hörde jag ”becoming awesome”!

Vi vill påminna om att det är viktigt att boka av sig från pass så tidigt som möjligt om man inte kan utnyttja sitt bokade pass, för att ge kompisarna möjlighet att boka in sig. Det är också helt okej att komma ner och utnyttja open gym tiderna, eller om det inte är fullt på passen (så är det ofta fast det varit fullt i bokningssystemet) att hoppa in på gruppträningarna, även utan en bokning!

Julrabatt på kläder CrossFit Uppsala

Ho-ho-ho! Julen står för dörren, och julklappar ska inköpas – då passar det ju bra att vi från och med första advent (på Söndag) ända fram till julafton bjuder på hela 25% rabatt på alla våra kläder! Ja, du hörde rätt, tjugofem procent! Och det gäller ALLA tröjor, inklusive hoodies! Vi avrundar dessutom, nedåt vilket gör rabatten ännu större! Priserna som gäller är

Hoodies 400kr, Tshirts (finns massor med färger och flera tryck) 150kr

Först till kvarn gäller, och man kan köpa utav instruktörer före och efter passen. Vi vill också påpeka att vissa empiriska studier visat att man blir minst 10% mer awesome i CrossFit Uppsalas kläder!

Vad ger man i julklapp till den som har allt?

Undrar du vad du ska ge bort till din respektive (eller till dig själv!) i julklapp? Självklart saker som hjälper till att skapa en bättre hälsa! CrossFit Uppsalas systerföretag Primal Fitness säljer gymnastikringar, hopprep, foam rollers, gummiband, kettlebells, vikter, skivstänger och sandsäckar bara för att nämna en del saker! Dessutom till marknadens bästa priser! Kolla in http://www.primalfitness.se för att se produkter och priser. Hämtar sakerna gör man hos CrossFit Uppsala i samband med att vi har öppet.

Vem skulle inte jubla av glädje om man hittade en prowler under granen??!

Nya leksaker!

Inte nog med att vi får ännu bättre träningstider och fler pass – vi skaffar en massa nya leksaker åt er också! Den senaste tiden har vi köpt in slam balls, hantlar, ännu fler sandsäckar, greppträningsutrustning och nu får vi också tillskott till konditions/intervallparken! 3 stycken skinande nya roddmaskiner av marknadens bästa modell – concept 2 – är köpta, och en Airdyne har importerats.

Airdynen brukar av sina användare kallas ”Satans bicycle”, och kommer säkert tillsammans med roddmaskinerna att bli ett populärt har/kärleksobjekt i världens bästa gym!

Som alltid – onwards and upwards! Sprid det vi gör till era respektive, vänner och bekanta och vi ses i boxen!