… citat från dagens kämpe! David! Det må låta som någonting negativt, men när han sa sådär blev jag bara glad och lycklig. David pressade sig så hårt så att jag led med honom, och det är inte ofta jag gör det. Självklart så jobbade resten av gänget också på enormt superbra, men David’s kämparglöd idag var någonting extraordinärt tycker jag.

Man skulle kunna tro att passet inte är så jobbigt vid första anblick…

5 ronder på tid:

  • 5 marklyft (rätt tunga :))
  • 10 burpee’s

Men ack ack ack så fel man har! En sjukt slitig träning och det var enormt inspirerande och roligt att se alla göra metcon’en med full inriktning. Vissa övergår till en mera stelbent marklyft mot slutet av METCON’en men det är nog rätt vanligt faktiskt. Jag ska ta och låta bilderna tala för sig själva, tyvärr fick jag inte riktigt med alla ”in action” men jag lyckades glömma av lite när jag var upptagen av att beundra den enorma prestationen som ni alla lägger ner. Manne visade dessutom upp en ny form av burpee’s som jag aldrig sett förut, fullt godkända såklart (ingen bra bild på detta, men han inleder med att falla som en pinne rakt fram, sjukt underhållande!).

Det blev tyvärr inga bilder för någonting gick snett när jag skickade upp dem 🙁

The Scoreboard