5 rounds
12 burpees
12 pull-ups
Tid: 5:54 min

Gjorde en halv wod igen och jagade Jonas tid. Av någon anledning trodde jag att jag skulle orka en till wod skalad till hälften men det var ju bara att glömma. Gick ut hårt igen, 3 varv på strax under 3 min, fjärde 1.20 min och sista 1.40 min. Obrutet första 3 sedan bonkade jag rejält och bröt allt. Bonkning brukar aldrig hända eftersom jag vanligtvis tänker på att taktikbryta, men det är väl nyttigt att gå in i väggen ibland, vågar inte spekulera i vad 10 varv skulle tagit. Fick alla ”Fran-symptom” av den här och i min vridna crossfit-hjärna var det ett kärt återseende. Det skvallrar även om att jag dragit ner lite för mkt på den här sortens pass, borde inte bli SÅ himla förstörd av det här. Glömde fö matlådan hemma så det blev satsumas, bananer och solroskärnor till lunch. Paleo?

EDIT: Bonkning har fortfarande aldrig skett efter rättelse från en viss Messerschmidt. Att ta så fruktansvärt slut under tiden man gör en så pass kort wod är iaf ovanligt för mig.
Förresten så gjorde Speal alla 10 varv på 8 min blankt…10 varv, helt sinnesrubbat!