Cykla till en raksträcka (3:30 min)
5 min cykla som tusan – 2:30 min aktiv vila
4 min jobb – 2 min aktiv vila
3 min jobb – 1:30 min aktiv vila
2 min jobb – 1 min aktiv vila
1 min jobb – Cykla hem (7:30 min)
Totalt:
33 min, 14.5 km (ca 20 km/h på aktiv vila, ca 30 km/h i snitt på tempo)

Vila: ca 20-30 min

AMRAP 15 min av
Springa 35 m
2 x (1 jumping muscle tactical pull up-thing + 5 push ups)
Resultat:
16 varv

Detta har säkert något snitsigt namn. Tänkte göra jumping muscle up, men det var roligare att svänga sig över 🙂

Ut med räsern idag och göra CrossFit Uppsalas ”Hemmacardio”, härligt! Första två intervallerna var väldigt jobbiga, motvind och halvdåligt uppvärmd. När jag vände halvvägs till Bjärred så gick det undan, vind i ryggen och blodsmak i munnen! Tog en omväg hem och upptäckte några nya lekparker man kan leka i. Väl hemma tänkte jag vända i dörren, men jag hittade inte stativet (tänkte filma nästa pass) så det drog ut på tiden. Förmodligen dyker det upp…

precis som min klocka gjorde idag! Pappa hittade den i Gävle precis där jag puttat upp en budbil dagen innan julafton 2009, jag som trodde jag hade blivit av med den på klubben. Hade tydligen inte noterat budbilsputtandet i bloggen, men jag gjorde det nu…man kan även få se världens starkaste innebandyspelare träna om man följer länken 🙂 Klockan tickade dessutom på och tiden var korrekt, borde nästan bli ett reklam inslag för Seiko!

Nåja, det var ett sidospår. Andra delen gjordes mellan två små fotbollsmål. Springa en vända, klängde mig över, armhävningar, tillbaka över, armhävningar: ett varv klart. Målet: drag, tryck och studs = avklarat. Armhävningarna kändes toktunga från början, kanske maxbänkande i torsdags som sitter i…eller för att jag lutade mig på cykelstyret en halvtimme. Vet inte vilket som är värst 😉 Rolig träningsdag!