Dagens pass:

Wu: Några DUs, en MU, några mark på 50-80-100, en på 120 och 140
+
A. AMRAP Dead Lift – 142.5 kg in 75 sec: 20 reps
rest 3 min
B. AMRAP Muscle Ups in 150 sec: 15 reps
rest 3 min
C. AMRAP Double Unders in 225 sec: 102 reps

Hade tänkt att skippa träning idag, men Martin var på och så behövde jag verkligen avreagera mig på något. Mission accomplished.

Härligt att marklyftsrädslan på allvar har släppt. Kändes väldigt stabilt och kunde ha taktikat mig till något rep, det blev 10-5-5 reps, men jag har iofs inte gjort något liknande förr (jo kanske den här) så det var ju svårt att veta. Tidtagningen på MUsarna krånglade, vet inte om jag fick mindre eller mer tid, men jag tycker jag borde klarat 20 reps. Skyller på bänken igår. DUs på 3:45 min, de första 35 gick bra (obrutna) men sedan var det bara skräp. Axlarna ville inte var med och leka. Skyller på MUsarna.

Martin och Björn tränar samtidigt för ovanlighetens skull! Som på gamla goda tiden, härligt! 🙂