A1 Pull ups 3 x 6-8 reps
ELLER 4 x 4-6 reps 3 reps excentriskt med vikt (dra ej upp)
A2 Handstående (armhävningar) – övning 3 x ca 2 min
B Tåhävningar och vadstretch 3 x 5 reps

3 set av
1 min hopprep / airdyne / roddmaskin @ 90%
1 min sidoplanka, vä
1 min utfallsteg / step ups @ 90%
1 min sidoplanka, hö

Testa några HSPUs om man kan på övningsdelen och fixa gärna till ”gummibandsryggsäcken” för att öva med hjälp. På avslutningen är det bra om ni sett till att värma vaderna ordentligt på B-delen. Välj en hopprepsvariant som ni kan hålla hög takt med och naturligtvis gör man bara utfallsteg i den takt man kan göra dem kontrollerade. Här är det helt ok om man vill vikta dessa med en säck över axlarna. På plankor sätter man ner knäna om det blir för jobbigt. Rullande klocka, så var noga med att man vet var man ska någonstans så att ni inte missar härliga träningssekunder! 🙂