…blev det inte idag, men jag rekade lite för hur jag ska göra. Det blir så jävla meckigt att göra den i full utrustning, så lösningen är istället att dra på mig en viktad ryggplatta på 23-24 kg som jag gjorde på ett annat test förra året. Balansen blev väldigt skum med så mycket på ryggen när jag testade 40 kg thrusters, så jag ska nog testa med hantlar. Pull upsen gick bra, men det kommer bli drygt, dvs om jag kör ordentligare höjd än vad den här killen gjorde. Nåja, den ska ju bli av, så varför inte den här veckan?

Funderade på att göra en vanlig ”Fran” men det var så fullt i gymmet så jag släpade ut vikter till jympasalen och gjorde följande:

Wu: Rodd, 1k
+
Seven rounds for time of:
40 kg Sumo-deadlift high-pull, 10 reps

10 Ring dips

Tid: 9:05 min (pr)

Ett par minuter bättre än när jag gjorde den förra året. Ring dipsen bröt jag kraftigt och försökte kippa för kung och fosterland, singlar på de sista två varven. SDLHP var ren vila i jämförelse. Med tanke på gårdagens träning lär jag få ångra det här, iofs ska jag ta vilodag imorrn. Tänkte förresten bjuda på en bild från förmiddagens övning. Brandgaskylning i förevisningscontainer: