Ja, alltså jag besökte Martin i Uppsala. Trevligt värre. Igår blev det, som tidigare postats, ett sånt därnt CFFB-pass:

CIMG0103

Mästerligt foto och mäktigt skutt över den studsande stången!

”Lizzie”

12, 9, 6, 3 av Power Clean 82.5 kg och Ring Dips

Tid: 8:02 min

Martin försökte sno 3 viktiga sekunder från mig, men vad gör det, jag slog ju honom med hästlängder 🙂 Skönt att lyfta tunga grejer och leka med ringar.

Efteråt käkade vi hamburgare, beltbusters, på GH-nation och drack bärs. Lite planering som sagt. Härligt! Senare tittade vi på ”Every second counts”. Helt ok, roligast var väl att se knäppgökar som OPT, Dutch och Everett. Sköna lirare!

Idag cyklade vi iväg och badade. Jag fick testa en av Martins fixed-cyklar. Läskigt. Testade även att hoppa på hans beryktade AIK-låda, det gick alldeles utmärkt. Ingen samträning idag tyvärr eftersom Martin glömt att han skulle repa med bandet. Jag föll dock för hans hetsande och drog till klubben för att träna själv:

CIMG0108

Här såg det faktiskt ut som om jag hade ok form. Kändes inte som det.

Three rounds for time of:
21 L-Pull-ups
15 ft. L-rope climb, 3 ascents

Tid: 29 min

Helt bisarrt pass. Försökte ta det lugnt och gjorde första varvet på 7 min. Andra tog 10 min med att sämre form. Sista tog alltså 12 min med många L-PU ettor (gjordes fö i ringar). Sista repklättringen trodde jag att jag skulle ramla ner från så då vilade jag flera gånger. Pallade inte med att räkna bort några failade reps, då hade jag nog packat ihop. Pust. Det här var en seger att ens genomföra. På väg till tåget hittade jag en klump och kom att tänka på Loads stenar och Jockes 50 kgs-best till kettlebell. Det här kanske är något att bita i?

CIMG2186

Klumpen har ett handtag!

Nu är jag hemma i Gävle och cyklade ut på 20 min. Kändes tungt så nu ska det vilas. Jag behöver nog bälga i mig en del vatten. Vädret har varit kanon!