Till att börja med: jävligt lustigt hur jag lyckades få tredje varvet till 84 reps, det ska vara 74 och inget annat. En, för mig, usel score på 285 reps. Hade tänkt att ta pacea mig till att ta ett nytt pr och köra i snitt 21 reps på varje övning, men det sket sig. Blev oväntat trött i axlarna och jättetrött i ländryggen av thrusters, det är nog lättare att slappna av och få lite klipp i tekniken med wallball shots. Struntade i uppvärmning också. Nå, det får räcka med ursäkter.
Första varvet gick som en dans, jag sparade tom lite på krafterna. På andra var planen att göra 20 i snitt vilket höll, var dock oroväckande trött. Blev lite förvirrad på tredje, drog över tiden på SDLHP, därav få bänkhopp, sen så gick det uselt på Pushpressarna. Hade inget rack att ställa ifrån mig den så när jag väl ställt ned stången efter tio så pallade jag inte mer. Mentalt knäckt. Här hade man behövt någon som skrek lite. Kanske inte hade slagit pr, men över 300 hade jag iaf tagit mig. Lustigt nog har det gått sämre varje gång jag gjort den här.