Dagens pass:
Part 1 – Aerobic Power/IWT:
12 unbroken power snatch – 52.5 kg
90 sec 10 meters sprinter @ 90%
rest 2 min x 3
rest 5 total minutes b/t sets
12 unbroken push press – 55 kg
90 sec burpee broad jumps @ 90%
rest 2 min x 3
rest 5 total minutes b/t sets
5 sets:
15 knees to elbows
10 sec rest
15 push ups
10 sec rest

rest 8 + hours

Part 2 – Aerobic:
Run 30 min @ Z1 pace (2×15 min)
(conversation pace)

Teamade upp med Martin på lunchen, good times! Lite stress så jag glömde skorna, men jag körde ute på mattan så det spelade ju ingen större roll. Släppte på rycken för att ta nytt grepp när jag började pressa ut, vet inte om det räknas som unbroken, men det står ju inte ”touch n go” så jag kör på det. Både PS och PP kändes förvånansvärt bra. Burpee broad jumpsen var dock komiskt svåra efter alla ryck. Sedan var det bara att bita ihop och göra KTE/PshU-grejen. KTE gick bättre än väntat och armhävningarna precis så dåligt som väntat. Orkade inte räkna något överhuvudtaget idag, skönt att slippa det ibland.

På kvällen, faktiskt efter +8 h vila (brukar vara svårt att få in) så drog jag ut på löptur. Svängde förbi Sven, Nadja och lilla Disa och tjabbade lite så det blev en 5-10 min paus mitt i. På första delen började the good ol ländryggskramp, säkert pga alla ryck och hopp på lunchen, och på andra delen blev kanske lite snabbare än Z1 för jag ville se om det kom tillbaka. Det gjorde det inte, gäller att värma upp om jag definitivt vill slippa det där.