Idag hade jag ett sånt där härligt pass när det helt plötsligt lossnade teknikmässigt med ett specifikt lyft. Har haft ett och två klockrena pass av den karaktären tidigare. Nu var det alltså dags för rycket att lossna. Härligt! Räknade inte lyften så noga för en gångs skull, ville inte begränsa mig mentalt med att räkna reps, utan bara fortsätta så länge det kändes bra.

Wu: 5 x 7 obrutna DUs (kändes att jag inte gjort dem på en vecka, lite senare gjorde jag 33 obrutna med mellanhopp med Martins rep, funkade bättre) + några ryck med stång

+

Snatch grip deadlift + Hang snatch, ca 10-12 rep, 4o kg till 62.5 kg, pr

Hang power snatch på 65 kg lyckades jag också med eller failade ett HS beroende på hur man ser det. PR x 2 hur som och sjukt nöjd, men det var ju ändå inte ett ryck direkt från marken. Började bli trött och tog av några vikter på anmodan från Martin som anslutit med vansinnesträning on the side. Kände nu att det började släppa på allvar så jag började lyfta direkt från golvet och jobba mig uppåt igen

Snatch, ca 10-12 reps, 50 kg till 62.5 kg, PR!

Återigen fail på 65 kg, den här gången inte ens en HPS så jag lade ner…nästan. Avlutade med en snatch 3:a på 50 kg. Kändes som om jag kunde fortsätta hur länge som helst, men magen kurrade, dags att äta middag.

Just ja, av någon anledning klämde jag även in 10 x 70 kg i bänkpress mellan två försök i väntan på Martins expertis. Jättenöjd med passet som helhet, glömde helt bort ”Viking Helen” men strunt samma, imorrn blir det 30 MUs på tid 🙂

EDIT: Glömde även bort Snatch high-pull, 65 kg, 5 x 3. Kan ju vara värt att notera.