Det var ett glatt gäng som samlades denna lördagseftermiddag. ”Jag har fått för mig att det kommer bli ett tufft pass idag…” undrade Sven innan vi körde igång. Och visst hade han rätt! Efter uppvärmning och lite hopprepsträning var det dags för den här lilla rackarn:

AMRAP 15 min. 10 armhävningar, 20 burpees, 30 switch-lunges (15 per ben)

5 min vila

AMRAP 5 min. Doubble Unders

Alla slet hårt för att lyckas göra så många varv som det bara var möjligt. Kul var det! Och trötta blev vi… Eftersom jag envist skulle träna själv också finns det inte några snygga foton på dessa härliga krigarinsatser, men vid närmare eftertanke är det nog lika bra. Jag är kass på att fotografera. Ett kort på resultaten finns dock och det kommer att dyka upp här inom en snar framtid.

Grymt kämpat av alla och grymt imponerande att alla stod redo med hopprepen en halv minut innan det var dags att köra igång med DUs efter vilan. Dubblisarna börjar faktiskt lossna ordentligt nu! Övning ger färdighet – det är tydligt! Kul att ha Peter hos oss igen också, välkommen tillbaka!

Resultat:
Sven: 3 +50 //64
Henrik: 3 +5+20 //25
Gustav: 4 +20 //46
Linda: 3 +9 //168
Peter: 4,5 //48