… Tyckte jag att någon sa idag, men det upptäcktes ganska fort att det inte alls var så skönt som man kanske trodde!

Först: Uppvärmning med HSPU-skalning/träning, pullups-skalning/träning samt ringdips-skalning/träning.

Därefter: 1 RM Push-press.

Till slut: AMRAP 8 minuter 4 HSPU (1 HSPU = 5 sekunder hand-stand), 8 pull-ups, 4 ring-dips.

Välkommen till Crossfit Uppsala önskar jag Mari och Arvid! Även varmt välkommen till Renate som gjorde sitt andra pass idag. Sjukt kul att se folk peppa varandra, hjälpas åt, agera bollplank och upprätthålla den fantastiska tränings-stämningen vi har på det här stället. Det är fantastiskt. Jag är helt övertygad om att folk kommer att ha träningsvärk i axlarna efter dagens pass, vissa mer än andra! Också jättekul att se att folk är så pass intresserade av teknik och att få rätt form än att bara försöka lyfta tungt. För en gångs skull så hade jag faktiskt med musik till träningen vilket dock innebar att jag inte kunde ta några foton då min kamera visade sig vara glömd hemma. Jag fick en bild efter passet – nämligen resultaten!

The whiteboard!