Complete as many rounds in 20 minutes as you can of:
25 inch Bänk Jump, 30 reps
52,5 kg Push Press, 30 reps
30 Pull-ups
Resultat: 2 varv + 30 hopp

Ajaj, inte riktigt nöjd, siktade på tre varv men det kändes stört omöjligt. Kanske ska man skylla på sjätte träningsdagen i rad, kanske på att jag hade rökdykt alldeles innan och druckit alldeles för lite vatten. Jäjäjä.

Första varvet tog hela 8 min och vid 17 min var jag klar med andra. I alla fall helnöjd med utförandet, jag har en tendens att fuska med PP, men inte den här gången. Istället för en låda använde jag två bänkar och det blev exakt 24 inches / 61 cm. Pull ups försökte jag använda till vila men det gick så där. På videon nedan ser ni andra halvan då jag håller på med andra varvet och börjar på tredje:


”Danny” from Björn Uddenfeldt on Vimeo.

EDIT: Haha, gjorde ju för många push pressar, det skulle varit 20 reps. Nu blev jag nöjd igen! Förresten, på sista bänkhoppen bjuppar jag på sån där fysisk komik som The Load gjorde härom dagen…även om hans var roligare 😉
EDIT 2009-05-28: Det visade sig dessutom att bänkarna var 25 inches. Det här passet blir bara jobbigare och jobbigare 😉