Jason, avbruten
100 squats
5 MU
75 squats
10 MU
50 squats
10 MU (avbröt: 5 MU, 25 squats, 20 MUs kvar)
Tid: +15 min?

Blev taggad att köra den här efter gårdagens bloggande. Råkade dock stänga av tiden och när jag upptäckte detta försvann ALL motivation att fullfölja. Det gick riktigt segt mot slutet så for the record hade jag inte slagit Davids tid på runt 22:23 min. Får väl skylla på att ringarna hänger i 5 m långa vajrar och att jag inte hade hunnit slutföra pga lunchträning 😉
Som straff / plåster på såren så gjorde jag ett fåfängt försök att klara Jonas variant med armhävningar och marklyft, 90% av kroppsvikt, på under 4 min:

5 rounds for time of
15 Deadlift 67.5 kg
15 Pushups
Tid: 4:59 min

Obrutna marklyft med mixat grepp och osnygg form på sista två vändorna. Bröt push ups from tredje varvet, tror jag bröt sista 5 ggr, ojojoj. Hatten av till David och Jonas!