Det var ovanligt tyst i lokalen när jag kom imorse. Stämningen var tryckt. Och i ett hörn låg Linus och kved medans Åke och ”BJ-tjejen” pratade lugnande med honom. Efter att ha sett bilden som Åke tog på tummen så förstår jag att Linus kved. Den var av och benet pekade rakt ut genom huden, otäckt! Efter ett tag så lessnade Linus på tystnaden och att alla glodde så då körde vi igång uppvärmningen trots att det låg en skadad på mattan.

Dagens styrkedel bestod av max antal pull-ups följt av fem handstående armhävningar. Fem varv med ca. 150 sekunder vila mellan varje varv. Dessvärre var förrådet låst så vi kom inte åt gummibanden. Istället fick det bli hoppande pull-ups ”med så lite ben som möjligt” för dom som inte kunde göra minst fyra pull-ups.
HSPU:erna såg överraskande bra ut på de flesta håll. Jonty visade axelstyrka och gjorde HSPU:er ner till en mits utan problem. Erik gjorde HSPU:er ända ner till golvet. ”Jag väger ju nästan ingenting så det är inte så svårt”, var hans kommentar.

Men även om det gav en del flås så kom dom inte undan en metcon:
10 varv av
60 sekunder double unders
30 sekunder vila

Fick upp flåset på dom flesta. Och även om det svors en del över dubbelhoppen så såg det bättre och bättre ut. Lotta tog nytt pers och gjorde fem dubbelhopp på raken!

[showtime]

Bra pass alla! Och så hoppas jag att Linus läker ihop snabbt och inte har alltför ont.