”Björnkrål”

sub: betongblock, ca 30 kg

15 Swings, 15 Kettle bell-front squat
1 runda Bear crawl (ca 20m)
14 swings, 14 Kettle bell-front squat
1 runda Bear crawl (ca 20m)
…osv tills…
1 swing, 1  front squat + en sista Bear crawl
Tid: 27:40 min

Ja, det blev ju lite önskemål att jag skulle genomföra min födelsedags-wod, så så fick det bli! 28 år och en halv dag så var det bara att sätta igång, när jag var 28 år och en halv dag och 27:40 min var jag klar. Daayum vad det tog på ländryggen (igen!) och jäklar vad det där betong-/cementblocket var drygt. Försökte tänka att jag var lika stark som 70s-big snubben som gjorde multipla zercher-squats med typ 170 kg igår, men det gick så där. Efter 10/10-varvet hade det gått 10-11 min och jag hoppades fortfarande på sub 20, men sedan blev det lite kris och jag var tvungen att gå av krampkänslorna emellanåt, därefter blev björnkrålandet rätt flåsigt. Ja det enda varvet som var lätt var det första, så det är så det är att smaka på sin egen medicin 🙂

Vilade en timme sedan drog vi iväg och simmade:

1.15 h simning och livräddning

Fick till fristilen rätt bra och hittade en sån där gul flytgrej som ungarna har runt midjan i brist på en dolme för att öva armtaget. Det blev även några arbetsrelaterade simtester, några lätta, andra svåra. Att bogsera en kompis är svårt, åtminstone om han är så bastant som Icebear, haha. Helt dränerad efter detta, men jag var ju rätt trött i benen till att börja med. Imorrn ser det ut att bli en vidrig ”Barbara-variant” signerad Oppe, tjoho!