Tidigare:
A. Fristil 20×25 m – merparten med dolme
B. Dyka 4.3 m x 5 – ETT andetag för varje dyk

Senare:
A. Frontböj (3or förutom på 110): 50-60-70-80-90-100-110-90 kg
B. Hang power clean, 60 kg, 20 obrutna

Har varit full rulle de senaste dagarna. Skulle inte kalla att jag varit inaktiv, men det har inte blivit särskilt jobbigt eller haft med teknik att göra så träning har det inte varit. Lite småsnuvig har man ju så klart också blivit. Simningen gick ok, även om det kändes som om dagens pass gick åt till att vänja mig att simma med dolme igen, tack för inköpstipset Jonty!. Fick även bra tekniktips från random ex-simmare i speedos, tack för det med! Dyken gjordes fö utvilad som ett test efter trevlig pratstund med Mosa som gjorde 100 burpees på tokiga 5:10! Här har jag mer att hämta, hade säkert 10 dyk på rad i mig idag och på en bra dag lätt 20 dyk…utan andetag.


Någon timme senare gick jag förbi nya garagegymmet när jag ändå lade ringar och rep på lådan. Lite jeanslyft, där jag stannade på 2×110 kg och sen kom jag ju på att idag var det ju greppträning (missade klättringen) så jag dampade ur fullständigt och gjorde 20 obrutna HPC. Och vad kan man säga om Meindl-kängor? Mycket bättre komfort men inte lika bra att lyfta skrot med som Dr Martens 😉

EDIT: Som tur var slog jag mitt gamla HPC-rekord med 60 kg, synd vore det annars! 😉