Det är dags för min blogg att gå dit klokare människor låtit sina bloggar vandra.

När jag startade den här bloggen fanns det, mig veterligen, bara en annan blogg för att dokumentera träningsresultat av CrossFit i Sverige – Denna. Det här var i slutet av 2007. Strax efter så startade även Jocke sin blogg, och nu finns det hur många som helst.

Jocke och Jonas (och Ludde) har sen länge ”dödat” sina bloggar, och låter dom numera i bästa fall bara fungera som medier för nån enstaka kommentar, eller film. Då och då spottas det ut en riktigt bra artikel, eller djupdykning i nånting och en diskussion blommar kanske upp. Men inga anala träningsresultat förevisas.

Det fanns tidigare en poäng att visa utveckling offentligt, men iochmed att bloggosfären växt nåt enormt, i kombination med att jag bara är en medioker gubbe utan nämnvärd talang eller genetik, så är det poängen rätt förlorad (who fucking cares). Efter SM, nästa Lördag, så blir material som skrivs här inte så fokuserad runt mina resultat eller ”prestationer”.

Vaknade med huvudvärk efter flaskan rödvin jag fick i mig igår. Kan ha varit whiskeyn också, men den är ju gammal, så den kan det väl inte ha varit nåt fel på? Sneglade på schemat, som jag trodde var vilodag, och hittade istället sprinter och en hemsk axeldödar-metcon. Lovely. Inte tid med sånt idag – ska till Stockholm och fira min mammas 60-årsdag (hon tränar förresten på CrossFit Nordic, ståltanten!). Men eftersom jag behövde straffas och vakna till på nåt sätt fick det bli kaffe och sen ut i spåret för halva första passet iallafall.

3x400m sprint@95%, vila 2 minuter: 1:08, 1:10, 1:15

Första var nog fint på 95%, resten varierade mellan 105% och 220%. Är det bara jag som inte återhämtar mig alls i dom här tidsdomänerna på 2 minuter? Fruktansvärt. För dagen var det lite av hinderbana också, med fem-sex isfläckar utspritt över sträckan. Ökade spänningen lite.

Jag hatar förresten att träna före frukost.

Fick lite video av Christopher, Annas pojkvän, igår. Det var så bra att jag var tvungen att klippa ihop det till en liten film som visar hur vi på CrossFit Uppsala rullar när vi grupptränar. Cameouppträdanden av Alva också.