Var HELT säker på att det var vilodag idag. Faktum var att det var en vetskap jag tydde mig till igår, eftersom jag verkligen är nertryckt i skorna. Allt värker! När jag snubblade ner för trappen och öppnade laptopen innan morgonpasset imorse så upptäckte jag att något av följande, eller båda, stämmer:

1) Jag är inte speciellt perceptiv, eftersom det stod i finstil text redan igår att det var ett pass idag också.

2) Min hjärna och kropp samarbetade i en komplott tänkt att skydda sig från förstörelse genom att tiga ihjäl det faktum att det skulle tränas en dag till.

Min fru tror jag går på nummer 1, jag själv vet inte. Det enda jag vet är att dagens pass var ett veritabelt helvete och test av samma sinne som vek ner sig häromdan.

7 ronder på tid av 30 double-unders, 20 pullups, 10 push jerks (60kg), 2 minuter vila: 29:11 (1:30, 1:55, 2:30, 2:34, 2:43, 2:52, 3:07 – total arbetstid 17:18)

Argh! Kände redan första varvet att dragmuskulaturen och underarmarna var segare än vanligt, och på tredje varvet började jag må risigt (blir lätt så med vilor i metcons). Uppbringade minnet av hur besviken jag är på mig själv för att jag vekade ur i förrgår och tryckte på så gott jag kunde. Massiv pump i underarmarna, och stötarna blev också riktigt jobbiga tillslut. Men pullupsen var värst, särskilt sista varvet där dom tog lååång tid pga uppkörd hand.

Tar de rivna valkarna som ett tecken ovanifrån på att jag borde vila några dar och gör det med gott samvete.

tshirt cirkel svart

Börjar tunnas ut i storlekarna på tröjorna, så ta chansen att köp dig stark & snygg medans chansen finns! Mer info i shopen såklart