Jepp! Ytterligare en fantastisk fin vecka hos CrossFit Uppsala är till ända. Mycket roligt den här veckan, många nya medlemmar och vår julrabatt har fått det mottagande den förtjänar. Andra positiva saker som hänt är att vi fått ”delivery notice” för vikter och stänger som är på ingång, fått och sålt ringar, sett fina filmer och prestationer av våra medlemmar (alla lär sig kippa! Nästa gång är det nog du Linda!). Det är bara att fylla på. Det går bra nu, som dom säger!

Första passet idag gjordes runt lunch. Del 1:

4 varv av 20 sekunder AMRAP hang squat clean 42.5kg, vila 40 sek, 20 sekunder AMRAP GHD situps, vila 40 sek: 83 repetitioner

3 varv på tid av 30 hoppa-och-byt-ben utfall, 30 back extensions, vila 1 minut mellan varven: 3:41 (1:13, 1:14, 1:14)

Sjuuuuk pump i ryggen. Gick som en idiot till lunchen med Mattias. Kändes som efter efter chippern i CF-SM, fast bra denna gång. Haha, bara att garva åt sig själv.

Del 2 strax före kvällspasset för Hilti Uppsalas medlemmar:

10 varv av 1 minut double-unders, 30 sek vila: 489 (75, 65, 50, 47, 47, 45, 43, 43, 37, 37)

Bra total antar jag, även om jag var sur över att inte fått till en enda DU de sista 20 sekunderna. Snubblade kanske 6 försök. Blev väl stressad. Ganska jobbigt för övrigt.

mads

Allas våran Mads Jacobsen briljerade på mainsite idag. Han är grym! Om ni vill bli bättre tekniskt, och om ni vill träffa nån som älskar träning tillochmed mer än er – gå till Mads. Han KOMMER att göra er bättre. Det bästa sättet ni kan spendera pengar.

Han flyger runt i världen och lär sig av de allra bästa, och finns tillgänglig i Stockholm. Så vad väntar ni på? Kontakta honom genom hans blogg, eller maila/ring mig för kontaktuppgifter.