”strict viking Nicole”: Antal ronder på 20 minuter av 400m rodd, strikta pullups: 7 ronder, 60 pullups (15, 9, 8, 6, 5, 9, 6).

Hade tänkt ta mig iväg någonstans och göra den ”på riktigt”, men det sket sig (först konstaterade jag att jag inte ens kunde GÅ i löpspåret runt hörnet pga is, sen började yngsta dottern kräkas varje kvart – inte läge att ta sig iväg alls). Fick alltså bli lite modifierad. Hoppades på 70 pullups, men rodden slet MYCKET värre på pullupsen än jag trodde, trots att jag tog det sjukt lugnt.

http://www.concept2.com/us/interactive/calculators/vo2max.asp – räkna ut erat VO2max med era 2000m tider – jag fick 56,1 baserat på ”not highly trained”, 75kgs vikt och 7:13 på 2000m. Kanske inte helt exakt, men rätt kul.

Ikväll smäller det – heja BJ!
(jag ser den först imorrn, så inga jäkla spoilerkommentarer!)

De odiskutabla mästarna i mellanvikt (Georges St. Pierre) och lättvikt (BJ Penn) i UFC möts då BJ går upp till mellanvikten för att utmana Georges. Alla vi som följt och tränat sporten länge har en speciellt plats i hjärtat för BJ – mannen som har allt för sig, men gör allt för att det ska vara så svårt som möjligt.

BJ Penn highlight. Lite cheesy, men jag är full av snor. Då blir det såhär.