Fortfarande rätt ihopsäckad mentalt och fysiskt efter helgen. När nu träningsvärken börjar släppa så smyger en extrem trötthet fram. Och att jag skulle känna mig så ”tom” efteråt var jag faktiskt inte beredd på.

Dessutom har jag ägnat alldeles för mycket tid på att fundera över resultat, prestationer och bedömningar efter tävlingen. Mycket mer än jag borde. Dags att gå vidare och återigen fokusera på vad jag faktiskt håller på med: ett betydligt mer långsiktigt projekt än en tävling, hur kul det än är att kasta sig själv i djupare vatten än man vet att man kan hantera.

Ytterligare ett gäng pigga personer på CrossFit Uppsalas andra pass, det första morgonpasset, imorse. Härligt! Tror dessutom att de flesta hittills har gått därifrån med ett leende på läpparna – har ni inte kommit och provat på ett pass så gör det!

Behöver som sagt hitta rutinerna igen och gick därför iväg för ett snabbpass på lunchen

”The Deer hunter”: 21-18-15-12-9-6-3 Thrusters, Toes-to-bar: 15:51

Öste dock inte på i högsta tempo. Om man ogillar Thrusters lika mycket som jag (mest en mental blockering) så kan den här vara nyttig. Tyckte inte att det var så hemskt denna gång faktiskt.

Jon Ivmark, en både dundertrevlig som stark rackare filmade detta från de sista ronderna i den tredje grenen från i helgen. Kändes som att famla i kvicksand. 4kg under kroppsvikt på stången, och fem varv var det. Pulups räknades inte om inte stången nuddade bröstet.