Sittande i möten på Stockholmskontoret hela eftermiddagen. Gäsp. Gick förbi CrossFit Nordic vid Odenplan på vägen hem. Där träffade jag David (grattis!), Ludde med barn, Erik, Rickard samt den isländska superkvinnan. Blev mest prat, men också lite lätt träning.

A. 3x 5-10 Hang power snatch@40kg
B. 1-1-1@90-ish % Power clean: 85kg
C. 3×10 pullups

Löpning mellan CFN och uppsalapendeln, via tunnelbanan, girandes mellan folk och andra hinder: ca 15 minuter. Mycket funktionellt.

Sista passet innan SM, och vad jag ska göra efter SM träningsmässigt det vette gudarna. Först ska jag vila nån vecka, det är helt klart, men sen? Ja, det får vi se. Självprogrammering året ut är iallafall bestämt, och hur den kommer att se ut är inte alls klart, förutom att jag kommer att fortsätta klättra på Torsdagar och att helgträningarna med min fru är här för att stanna.

Mer och mer börjar jag dock tycka att GPP-CrossFit känns mycket roligare än ”the sport of fitness”-CrossFit, och hur jag bäst ska träna för mer GPP-lik styrka, färdighet och uthållighet börjar så smått lägga sig tillrätta i mitt lilla huvud. Blir nog att återkomma till det vid något senare tillfälle.

Vi ses på Lördag!