Hade tänkt ge mig på WODen från häromdan (med rodd, burpees och löpning), men burpees kändes som nästan optimalt dåliga för min mage (som känns mycket bättre idag!). Smartare att vara klok än korkad tänkte jag och bytte ut burpees mot svingar. Lite snabbare, men inte helt utan tuffhet att ta sig igenom obrutna. Passade helt okej.

3-3-3-3 Deadlift: 100kg, 130kg, 140kg, 150kg
3 varv på tid av 500m rodd, 21 Kettlebell swings (amerikanska, 24kg), 400m löpning: 13:54

Marklyften kändes helt okej. 150 var inga problem men sparade mig till senare. Gjorde 3x160kg före jul. Tror inte jag är speciellt långt ifrån det nu. Skönt!

Sen träffade jag på Johannes som var där och tränade med sin tjej. Jag fick honom att köra ”Elizabeth” och det var kul att se. Johannes är grymt vältränad, och kommer att bli ett monster (17 bast och 4 fristående HSPUs, pullups+50kg osv). Dessutom roligt att se honom (och dom andra ungdomarna på klubben, tex Henrik) utvecklas då man sett honom sen han var liten och helt ”grön”. Önskar jag hittat den här typen av träning när jag var i hans ålder.

Johannes marklyfter sin kroppsvikt i ”Christine”. Notera det smaskiga örat – nytömt och härligt. Brottning är bra för utseendet!