Jaha. Hade ju influensa sist jag postade. Efter en vecka med 39+ graders feber fick jag nog och tog mig till en läkare. Han konstaterade att min influensa nu gett upp, men ersatts av lunginflammation. Vafan liksom. Nåväl, inne på tredje dagen av penicillin nu och känner mig bättre (men inte helt bra – det är tex jobbigt att gå upp för en trappa osv…).

Har också tappat en del i vikt (74kg imorse) då jag fan inte pallat äta. Blir ju så med hög feber. Finns antagligen nån strålande bra antropologisk förklaring till det. Har verkligen försökt att få i mig kalorier, bland annat har jag ofta ätit ostkaka med grädde, men inte lyckats fullt ut vad det verkar… Lite deprimernade, och det blir inte kul att se hur mycket styrka som försvunnit.

Tänker dock börja försöka leva LITE normalare (blir tokig av att sitta inne som jag i princip gjort i 9-10 dar nu…). Det innebär att smålätta igång med lite (lite!) och lätt träning.

Advanced frog stands: kan stå ett par sekunder, huvudproblemet ligger i handleder och axlar, hoppas att övning ska stärka dessa.

3x(5sek flat tuck back lever (dåliga) – 5 front lever rows (tuck)). Gjort på ringar.

Får räcka för idag. Förhoppningsvis lätt klättring imorgon.