32kg KBHann inte köra dagens press-WOD från mainsite. Hade lite tankar med att ersätta den med den den normala press-overload-WODen ”J.T.”, men jag hann faktiskt inte uppbåda nån entusiasm för det. Istället fortsatte jag mitt volympressande med 32kg kettlebell från häromdan. Nu på en volym jag aldrig varit i närheten av tidigare.

5-5-5 Front squat: 70kg, 80kg, 80kg
60 Kettlebellpressar per arm med 32kg KB fördelat över typ halva dagen

Familjen skulle iväg på olika engagemang idag så jag tog helt enkelt med mig kettlebellen och pressade mig genom Uppland (Alvas klättring i Länna och sen hos svärföräldrarna i Östervåla). Inledde med två stegar till 5, vilket jag inte orkade med på tredje stegen (sista setet blev 3+2 istället), och efter det blev det lite blandat för att komma upp till nåt jämt (blev som sagt 60 stycken).

Formen var riktigt bra dom första två stegarna, för att sen bli mer och mer slumpartad. Men all in all rätt bra mängträning. Kände mig ganska stark, åtminstonde i början.

Passade på att sätta en ny led på Rockwater som bonus.