Alvas tredje skolavslutning, och den tredje på raken som regnat bort. Tog sen ungefär 2 timmar av sommarlov innan det börjades klagas på att ”man inte hade nåt att göra”. Mitt under min ”när jag var liten så blablalbla”-föreläsning så stack dom dock och lekte för att slippa höra mer. Såja.

regnPP

En av fördelarna med att ha ett hemmagym utomhus är att det är helt underbart att träna med solen i skyn, och vinden i håret. En av nackdelarna är dock att vi bor i Sverige och det alltid regnar. Regnträning idag alltså.

4-4-4-4 Push press: 80kg, 82.5kg, 85kg, 85kg
5×3 snatch grip deadlift@100%: 72.5kg

5 ronder på tid av 3 thrusters@60kg, 6 burpees, 9 box jump@76cm: 6:47

Ganska nöjd med hur pushpressandet tar sig faktiskt. Som tur var så sysslar jag ju med träning som tar enorm tid, för minimalt med jobb. Detta hade fördelen av att det hann sluta regna tills metcondelen. Något jag var glad över då boxhopp till blöt yta egentligen inte är så roligt. För boxhoppen använde jag bordet som står bredvid förråden, det är stabilt och 76cm (30 tum) högt. Utmanande metcon, och thrusters blev, trots litet antal, rätt tufft efter att ha stekt benen med hoppande varje varv.

bordBJ