Fick finbesök från Storstan här bredvid då Jenny Jacobsen med sonen Rasmus kom på besök. Maken hade övergett henne för att roa sig i Schweiz, eller hur det nu var, och då tog hon självklart sin tillflykt till Sveriges största småstad. Eller minsta storstad. Det beror väl på hur man ser det.

Tidigare körde vi båda OPT-programmering tillsammans, men just nu är Jenny fjärrstyrd av Karl Steadman (CrossFit 3D i Manchester), men då han missat att skicka pass för dagen (troligen på grund av pågående CrossFit Kids certifiering däröver), så hakade hon gärna på mig och Linda när vi betade av dagens snabbis.

Så, till ett i bakgrunden okontrollerat kaos bestående av barn svingandes, springandes och klängandes i rep, ringar & tja… överallt, så körde vi igång.

5 varv på tid av 25 obrutna wall balls, 10 obrutna chest-to-bar pullups: 8:19

Jäkligt roligt att träna tillsammans med andra, och det är tur att man inte är så speciellt macho när man tränar med två så högpresterande kvinnor! Tror faktiskt jag hade haft svårt att pressa på i det tempo jag gjorde om jag inte haft sällskap, för det är alltid läskigt med obrutenhet-klausuler i kombination med högre antal repetitioner. Man vill ju helst inte göra om nåt varv, och det leder ibland till lite väl mycket ”kännande efter”.

Sen tog vi oss vidare mot mat och fyrishovs äventyrsbad. Precis som vanligt när man kommer dit så ställer man sig frågan ”varför gick jag med på det här?”, men trevligt sällskap och vetskapen om att barnen älskar det gav energi nog att ta sig igenom det den här gången också.

Något oroad över att svullnaden är kvar i foten, och flexion framåt gör ont i ytterläget, liksom att instabiliteten i sidled kvarstår. Blev snabbt hyffsat bra, men sen dess har inte mycket hänt. Ska vara ännu försiktigare i övningsval den kommande veckan och se om det inte kan börja röra sig framåt igen.

lindaWallball

Linda in action