Hade tänkte göra dagens lunchpass bestående av aerob kraftutveckling/återhämtning i löpspåret, men då jag verkligen behövde motivationen som en partner kan ge, och Herman frågade om vi kunde träna så blev det roddmaskin istället.

10x 30 sek sprintrodd@90%, 30sek@50%: högsta tempo 1:34, lägsta 1:38

vila 10 minuter

10x 30 sek sprintrodd@90%, 30sek@50%: högsta tempo 1:37, lägsta 1:39

Svettigt värre, och hade verkligen ingen lust att göra de återstående 10 minutrarna efter dom första. Men vad gör man? Höll ihop alla intervaller ganska bra, och tror jag pricka intensiteten rätt bra.

Torsdagar har blivit veckans höjdpunkt, på grund av att det är klätterkvällar. Idag fick jag med mig Alva också. Hon blåste igenom alla gula leder dom hade som värsta klätterapan. Hoppas hon fortsätter att hänga med!

1 timme klättring

~10 muscle-ups och forward roll to support på ringar, varav 3 ihopsatta FRTS på slutet. Kan nog mer.
3 set pseudo-planche pushups på ringar: 3, 3, 4

Själv satte jag den röda leden jag satte förra gången, samt den andra röda jag började pilla med. Det går långsamt bättre och bättre. Avslutade med lite ringarbete. Har börjat försöka mig på PP pushups, tungt som attans, och hamnar lite längre fram med händerna än jag vill, och istället kanske lite brett (inte för att det är nåt fel, men inte vad jag ville).Video på sista setet.