Idag släpptes passen ni som tävlar om en plats på CrossFit Games 2010 i Los Angeles ska göra i helgen i Halmstad. Spänningen stiger. Vi som hade ett finger med i spelet är nöjda med programmeringen, och tror att den ska ta fram tre mycket slagkraftiga kvinnor och män att representera Europa i årets games. Ser fram emot helgen och se en massa så duktiga atleter ställas ansikte mot ansikte med varandra och sin vilja att vinna.

Idag blev det, förutom sådär en 2 mils cykling då, först ett kort lunchpass. Jag hade helt glömt att lokalen var uthyrd för en kurs idag, så jag bar helt sonika ut en stång och vikter till gång & cykelbanan på andra sidan säbygatan. Vackert vårväder kunde jag ju inte misslyckas med? I princip obefintlig uppvärmning (förutom utbärandet då) följdes av:

100m 80kg overhead walk. Vändpunkt där jag måste sätta ner stången vid 50m: 4:27

Behövde vända upp stången 6 gånger inklusive den första. Gick 40m första omgången, och sen blev det hårdare brutet. Iochmed att jag gick på en publik gång & cykelbana fick jag ibland vänta lite på att folk skulle komma förbi och så vidare. Fick dessutom en hel del roliga kommentarer, men mest förvånande var snubben som helt oförhappandes frågade vad ”min Grace-tid” var. Ingen snubbe jag sett förut, och han hade aldrig hört talas om CFUA. Det sprider sig…

Gick sen en marklyft-farmers-walk in till hilti med stången och tog mig tillbaks till jobbet. Senare på kvällen, efter att ha hämtat barnen från skolan, plockade jag ut stång & bumpers på altanen och körde dagens OPT-pass.

2:30 AMRAP 5 thrusters (60kg), 10 toes to bar (på ringar)
vila 5 minuter
2:30 AMRAP 5 clean & jerk (60kg), 15 push ups
vila 5 minuter
2:30 AMRAP 5 sumo deadlift high pulls (60kg), 20 double unders
vila 5 minuter
2:30 AMRAP 5 front squat (60kg), 25 sit ups
vila 5 minuter
2:30 AMRAP 5 power clean (60kg), 30 walking lunges

Resultat: 300 reps (46, 42, 75, 67, 70)

Tuuunga övningar, men det gick helt okej (kände mig stark). Sket i ställning så det blev ganska mycket uppvändande av den förutom resten av rörelserna också. Gick helt okej, men jag är besviken över ronden med situps, där jag istället för att plocka poäng på situpsen, gled in i en alternativ dimension där man tydligen rör sig långsammare än sniglar.