Eller, så hoppades jag ju. Fortfarande sjuk, men ingen feber sen i Söndags iallafall. Har vårdat mig rätt exemplariskt efter submission wrestling SM i helgen, med tidiga kvällar och buss till jobbet. Men fortfarande snor överallt. Tänkte att om jag rör mig lite lätt så kanske det börjar röra sig i rätt riktigt.

Power clean&Jerk@60-80%

25 burpee-Muscleups, not for time (lugnt tempo)

Så blev det inte riktigt, mådde pest och pina direkt efter och kände mig verkligen bara sjukare. Ajdå. Sätter nån form av deadline tills på Måndag då jag vill vara helt frisk för att kunna tävla. Tänker inte tävla sjuk, eller direkt efter lång sjukdom. Menmen, det löser sig säkert! *snörvel*

burpee-muscleups säger ni? Jag säger såhär:

Ringarna en 15cm över räckvidd för att vara tvungen att hoppa. Ingen falsegrip. Remmarna var i vägen bigtime, dom ska man nog ta bort innan.