Kände mig lite småsliten under dagen (och handen gör fortfarande jätteont – klart oroad faktiskt – ryck är nog borta ur mitt liv för ett tag), men cyklingen hem piggnade till mig lite.

5×1 Clean&Jerk@85%: 85kg
1-1-1 Power clean&jerk: 80kg, 82.5kg, 85kg

7 ronder på tid av 7 box jumps (100cm), 7 pullups (ringar): 6:20

Jerkbiten känns inte alls bra, ens på lätta vikter som idag. Kommer in i dom helt fel, och får inte till ”dyket” under. Tror det är alla pushpressar som satt sig i skallen på mig. Tyckte jag kom in tokigt i andra draget på vändningarna, så jag la till några styrkevändningar också, men då kändes det bra igen.

100cmlåda

Hade hoppats gå under 6 minuter på metcondelen, men lådan blev hal (och så var det ganska hög). Tänkte inte på att jag skulle ta med mig lera från gräsmattan upp på den, när jag nu hoppade därifrån.

Imorrn blir det utflyktsträning till Stockholm med frun. Ska bli kul!