Skrev inte rakt ut hur missnöjd jag var med min Nasty girls förra veckan, eftersom det är puckat (man presterar ju vad man kan prestera – facit finns liksom), men missnöjd var jag.Tyckte inte alls den gången var en prestation i paritet med vad jag kunna göra i andra workouter de senaste månaderna. Dagen efter så hade jag nåt form av sammabrott när jag körde 1RM back squat, och jag kände att känslan att jag underpresterat (pga slitna muskler, slitet nervsystem eller förkylning i kroppen) kanske stämde.

Bestämde mig för att köra ”flickorna” igen nästa vecka, och eftersom det dök upp på mainsite så passade idag bra! Dessutom fick jag trevligt sällskap av Björn.

”Nasty Girls” – 3 varv på tid av 50 squats, 7 Muscle-ups, 10 Hang power cleans (60kg): 8:59

Såja! Fast Björn slog mig med 5 sekunder idag är jag nöjd med tiden.