Blev en hel del öl igår då jag åkte till huvudstaden för att kolla på industri/noisebandet Ättestupa. Trevligt hade jag, men ont i huvet vaknade jag med.

Rent fantastiskt väder dock så jag gav mig ut till Gottsundagipen för att damma av längdskidorna. Första gången på två år dom kommer ut (förra vintern hade vi helt enkelt inte snö i Uppsala på hela vintern). Betade av en mil i ganska högt tempo (i princip bara stakande). Funderade ett tag på att köra nån mil till, men bestämde mig för att inte fresta ödet såhär första åkturen för året. Brukar belasta muskler man inte trodde man hade…

Gottsundagipen i strålande väder!

Rekognocerade lite inför morgondagens special WOD (teaser!) också. Hoppas det blir likadant väder bara.

Väl hemma slängde jag i mig lite mat och betade sedan av dagens mainsite WOD (sparar Fran tills jag kan träna med Mattias senare i veckan):

7 ronder på tid av 10 Sumo-deadlift high-pulls, 10 Ring dips: 8:48

Nu ska jag lägga mig och bara vara riktigt slö och bakis resten av dan.