Bestämde mig för att ta det lite lugnt med benen idag, och hoppade tunga Overhead squats.

3-3-3-3 Push Jerks: 50kg, 60kg, 70kg, 75kg

”Christine”: 3 varv på tid av 500m rodd, 12 Marklyft (kroppsvikt = 75kg), 21 Boxhopp (låga = 50cm): 9:34 (PR)

Kändes inte speciell farligt alls. Ska trycka på lite hårdare nästa gång. Sen fick jag migrän och blev tvungen att åka hem från jobbet. Första gången på flera och och det var inget jättekärt återseende. Det enda som gjorde saken lite bättre var att jag och Jocke förbeställde coach Sommers bok som äntligen verkar komma ut! Lite cheesigt namn och omslag, men antagligen är den helt fantastisk.

Nu tröstar jag mig med glass.

Funtar också på en tredje del av Crossfitträffarna. Vad tycker ni? Innan eller efter julen? Den här gången kommer det att bli lagtävlingar, i lag om två och två. Så hitta nån gullig partner redan nu.