Hade 30 minuter att träna bort idag (inkl uppvärmning & dusch efter). Ganska lite när man har maxlyft att göra, men man tar vad man har.

Clean&jerk: 3x50kg, 3x60kg, 70kg, 80kg, 90kg, 95kg, 97.5kg, 97.5kg

3 varv på tid av 15 KB high swings (32kg), 15 pullups (ringar): 4:47

Alla lyft inkl ”uppvärmning” med där. Ganska nöjd totalt sett, med tanke på att jag lyfte ganska tungt i Söndags och kände mig helt off men ändå straffade låren lite igår. Överstöten känns sådär ibland, och jag skulle nog behöva nöta på lite lägre vikter där. Också därför jag gjorde om mitt 97,5kg lyft – eftersom överstöten kändes dålig. Kände inte att jag hade 100 i mig idag, och hade ändå inte tid så la ner efter det.

Inte alls nöjd med metcontiden, underarmarna dog förvisso, men mest så var jag sådär vek igen. Svårt att träna själv ibland.

Bjuder på en gammal video med Natalie Woolfolk från Mikes gym. Tycker hon lyfter så jäkla snyggt!