Hade nån idé om att komma iväg och köra 400m, 50 squats WODen, men eftersom jag är ensam hemma med barnen gick det inte idag. Istället tänkte jag på Randy, men pallar inte att dunka stänger i parketten här hemma, så det blev en variant med kettlebell istället.

Borde såklart ha använt 32kg (närmast ”Randy”-vikt), men det gjorde helt enkelt för ont i händerna idag (har valkar som måste ombesörjas…) så jag valde istället dubbla repsantalet och 24kg.

På tid – 150 Kettlebell snatches: 7:01 (100 (obrutna) på 3:59 (PR))

Tror faktiskt jag grejar 200 under 10 minuter om jag inte är bakis och inte är inne på femte träningsdagen.

finahänder

Händerna klarade sig skapligt med hjälp av Anders kettlebellhookningsguide. Men nåt hade nog gått sönder om jag fortsatt. Lite förhårdningar som varar lite och sådär. Får nog bli lite handvård imorrn.

Sen på kvällen hade ju vädret ryckt upp sig för första gången på ett tag, och jag var lite hängig efter att varit på 3D bio med kidsen, så det fick bli en liten, kort uteworkout också

uppvärmning: bära ner 150kg+stång från övervåningen och ut på framsidan
3-3-3 Deadlift: 128kg, 148kg, 148kg (sista blev mer som tre snabba singlar – fixade till vikterna mellan repsen)
nervärmning: bära upp 150kg+stång från framsidan och upp på övervåningen

deadliftute
stång+4×15+2×10+2x24kg KB = 148kg. Man tager vad man haver.

 

Sparka röv imorrn Jocke!