Fortfarande så rackarns ont i huvudet. Är nog inte bara alkoholen i fredags (det KAN det fan inte vara! Så orättvist är väl inte ens livet?), utan säkert också en effekt av att jag sover så jäkla illa. Nåväl, hade lite ikappjagande att göra så jag körde igång med en del 1 (där kom den Björn!):

15 HSPU, 8 L Pull Up, 13 HSPU, 8 L Pull Up, 11 HSPU, 8 L Pull Up, 9 HSPU, 8 L Pull Up, 7 HSPU, 8 L Pull Up, 5 HSPU, 8 L Pull Up, 3 HSPU, 8 L Pull Up, 1 HSPU, 8 L Pull Up: 14:41

Alla L-pullups från L till L (räknade bort de repetitioner som hade mer än minimalt böjda knän), alla HSPU strikta med touch i botten. Filmade första varvet för att få en formcheck på mig själv. Som vanligt så räknade jag horribelt och gjorde bara 14 HSPUer – tog igen det nästa varv. Helt otroligt – jag måste vara sämst på att räkna i världen (eller, iofs, jag har aldrig gjort 44 Burpees for time…). L-pullups rent utsagt tokigt brutna de sista varven, och var klart det som var värst för mig.

Uppvärmningen bestod i att ta en huvudvärkstablett och att böja mig fram och nudda tårna. Mycket professionellt där. Massor med strikta, långsamma pullups pumpar upp kroppen märkte jag, eftersom jag antagligen för första gången i mitt liv hade armmuskler efter passet. Surrealistiskt!

biceps

Efter en paus under dan med lite jobbande åt CrossFit Uppsala samt biobesök med barnen (Alvin och gänget 2 – måttligt bra för övrigt) så var det dags att köra dagens. Hade redan på förhand bestämt mig för att bara köra halva. Kände mig rätt sliten vid det här laget.

5 set av 30sek sprintrodd, 2:30 vila: 176m, 176m, 174m, 173m, 172m

c2Inte riktigt samma ”pang” i draget idag som i Tisdags, när jag hade några meter längre per intervall (men med längre vilor). Antagligen på grund av alla hopp igår? Alla intervaller för övrigt med samma damper som i tisdags – 8. Har förresten försökt hitta nån form av optimalt dålig approach till ätande för dubbelpass idag. Funderar på att pröva att hitta en bra metod nästa gång istället.

Nu ska jag rensa avloppen och sen kolla på UFC 110 med frun och ett berg av mat! Förresten så var det rätt sjukt trevligt att titta på videon från Big Dawg challenge 3 från CF Natural High och se vår egen Simon ”tjuren” Lundmarks namn topp 3 i resultatlistan på slutet. Hoppas du snart är tillbaks hos oss efter vadproblemen Simon!