Usch. Dan började med att jag cyklade till jobbet (strax över 8km) för att direkt få vända för att hämta hem en sjuk dotter från skolan (8km till före frukost…). Under dan körde jag ett litet pass av

1-1-1-1-1-1-1-1 Thruster: 50kg, 60kg, 70kg, 75kg, 77.5kg, 80kg (miss), 77.5kg
10-10-8 Double KB press 2x24kg

Inte alls nöjd med mina svaga Thrusters. Borde nog vara 5kg mer tycker jag. Front squat lätt, överpressen tuff. Inte oväntat med tanke på mina svaga pressar efter allt sjukdomiserande.

sen på kvällen bouldrade jag. Det kunde jag hoppat över. Precis inget gick bra. Jag var svag och emlig och oteknisk. Avslutade med L-pullups och då slet jag upp en sträckning i magen som jag skaffade mig i måndags som jag är rädd att jag kommer att få dras med lääänge. Känns inte alls bra.

Den här dan borde jag nog stannat i sängen faktiskt.
Tillägg dan efter: Haha, vaknar upp och har skitont i högra stortån. Kollar och känner på den och inser att den är stukad. Ingen aning om när det hände. Bizarrt. Kan inte gå ordentligt.

Dynon utan hjälp av benen som jag gjort varje boulderingpass de senaste veckorna. Vänster hand går från ”K-et” som ligger 110cm under greppet man drar sig till. Högerhanden är på ett grepp 80cm under sitt slutgrepp. Lättare om man använder benet som stöd, men lätt är tråkigt.