Mads och Jenny Jacobsen (och lilla Rasmus) kom och hälsade på idag. Tanken var att vi skulle köra ”Heavy Helen”, som Mikko Salo gjorde en galet bra tid på under den Europeiska kvilificeringstävlingen för Crossfit Games (som han ju sedan vann). Kanske tänkte vi det för att hylla Mikko. Kanske bara för att vi är självplågare.

Nåväl, vädret hoppade in och avbröt våra planer med regn och åter regn, och eftersom jag faktiskt ville filma besöket så begav vi oss till Hilti för en annan workout.

”Got grip?” På tid gör:
15 Deadlifts (100kg), 5 Rope ascents
12 Deadlifts, 4 Rope ascents
9 Deadlifts, 3 Rope ascents
6 Deadlifts, 2 Rope ascents
3 Deadlifts, 1 Rope ascents

Min tid blev 6:19 (PR), Mads var klar efter 8:02. Jenny körde sen, men eftersom hon för några veckor sedan gjort illa sig i ryggen/höften så skalade hon ner marklyften till kroppsvikt. Hon klockade in på 12:25!

Varken Mads eller Jenny hade kört mycket repklättring tidigare, och båda gjorde superinsatser (som väntat)!  Jocke & hans Elin gjorde också en visit, och Johannes & ny förmåga höll oss sällskap under träningen.

Efter detta åkte vi hem till Casa Sunnersta med våra familjer och åt och drack tills vi storknade. All-in-all en supertrevlig dag, och jag hoppas att vi kan ses för träning & mingel snart igen!

Video på mig och dansken bjuder jag på idag. Jag har också massor med grym film på Jenny som klipps ihop så fort jag hinner!