Har Mads och Jenny och Rasmus Jacobsen över på besök för att fira ut det gamla och in det nya året. Självklart åkte vi direkt till gymet för att få den saken överstökad! Jenny körde tillsammans med mig då hon precis (idag) börjat med OPT-programmering (som alla dom coola hundarna gör).

Linda var dock LÄTT tuffaste katten idag då hon körde BÅDA ”Annie”-varianterna som vi utmanade våra medlemmar med idag. Man behöver inte vara starkast eller snabbast för att vinna, det räcker gott med att vara hårdast!

Bygg snabbt upp till en tung, men inte maxtung, power clean: 90kg

vila 60 sekunder

En stege 1-10 chest-to-bar pullups på tid (alla set måste vara obrutna): 5:23

vila 60 sekuner

AMRAP 2 minuter av hantel-burpees (2x11kg, hantlarna i marken och djup armhävning i botten (nuddade inte marken med bröstet, men var väl under händerna), hopp med hantlarna längs sidan i toppläget): 38

Burpees svettigt som bara den, men hade en jäkla amazonkvinna gjorde allt minst lika hårt bredvid mig. Det stressade och drev på mig rätt bra. Lite väl försiktig i CTB-PUs, hade kunnat driva på hårdare, men blev orolig för att misslyckas. Gjorde ju 50 CTBs igår också. Nöjd med PC. Tungt men inte max.

GOTT NYTT ÅR!

WB