Hade faktiskt oberoende av Jocke planerat in löpning idag, men hade inte valt distans. Funtade på coopertest, men vid närmare eftertanke så kom jag ihåg att jag gjorde 100 boxhopp på 1m igår och maxinsats var bara ett säkert sätt att misslyckas. Bestämde mig istället för 5km, och tog exakt samma bana som blodomloppet följde

5km löpning: 21:09

Gårdagen kändes i benen, men mindre än vad jag trott att det skulle göra. Hade bara inte ”det” när det gällde att trycka på. Ändå helt okej med tanke på förutsättningarna. Sista kilometern var rätt jobbig.

hiltilogga

Efter jobbet var det terminsstart för fyspass på Hilti, lett av mig. Körde teknik och en AMRAP med dom som dykt upp, och alla verkade glada, nöjda och trötta efteråt.

Sen dammade jag iväg nåt åt mig själv jag tänkt skulle gå fort, men jag har lite för lätt för att fastna med HSPUs för att det skulle gå så bra som jag velat.

På tid 21-15-9 Handstand pushups, Pullups: 5:19

Första varvet gick fort iallafall. Sen var det si och så med hastigheten (alltså hastigheten på HSPUs). Men jag blev säkert inte sämre på det av det här iallafall.

Cyklade ju runt 2 mil också, och nästan så man skulle ha dragit och simmat lite för att få fram den äkta triatlonfeelingen i den här träningsdan. Förresten, 376 Pullups fredag till fredag. Kanske är nåt personligt volymrekord i pullups faktiskt. Plus 20+ muscle ups också då förstås.