Blev ordinerad av doktor Uddenfeldt att vila två dar efter mitt dåliga pass häromdan, för att sen ge mig på en riktigt rökare. Sagt och gjort:

”Fran” På tid 21-15-9 av Thrusters (40kg), Pullups (på ringar): 4:32

Tog det lite lugnare med tempot på thrusters för att inte smälla av som i Köpenhamn i Juni. Första varvet på 1:35, klar med andra varvets thrusters på 2:17 – allt enligt plan (sub 4 var tanken) – men sen… Hur resten kunde ta 2+ minuter vette gudarna. Eller det vet ju jag med. Jag bröt typ allt alldeles för mycket. Pullupsen var så jäkla jobbiga – delvis rimligen på grund av att det var på ringar (underarmarna helt slut). Sen hade jag inte nog med viljekraft för att verkligen pressa mig på varv tre, och bröt där även thrusters flera gånger. Jaja. Gjorde iallafall vad doktorn ordinerade, och det gick ju ändå helt okej.

Varje gång man är klar med det här härket är man ju ändå en vinnare. Kan tillägga att jag inte skulle kunna göra nåt mer nu.

EDIT: senare på kvällen gjorde jag ändå

3×5 Strict muscle ups från L-hang

2×30 GHD situps

martinochcykel

Man i sina bästa år med cykel i sina bästa år.
Björns fotopolare ville ha modeller för att testa ljussättning i en studio. Klart man cyklar dit och hjälper till!