Baskurser och vägen till ett träningskort hos CrossFit Uppsala

När vi nu inträder i den mörkare årstiden känns det bra att en sak kommer att hålla i sig under vinterhalvåret – vi kommer att fortsätta bli friskare, starkare, snabbare och uthålligare!

För att anmäla intresse för medlemskap så börjar man med inledande baskurs.

Baskursen är en genomgång av våra vanligaste lyft, vilka progressioner vi har på respektive lyft, hur vi tränar kroppens energisystem (från kort och explosivt till längre och mer repetitivt, samt varför man delar upp det i viss ordning) och hur vår syn på balanserad hälsa ser ut. Vi vill att man ska träna intensivt, men livet är ett maraton så tränar man för hälsa så ska man göra det med eftertanke, och det kräver en del träning vilket vi vill ge under baskursen!

Under kursens gång kommer du bli varse om vilka styrkor och svagheter du har och vad du kommer behöva jobba lite mer på. En bra grund att bygga vidare på, och kanske helt nödvändigt för att fortsätta att driva din utveckling framåt (och det är ju framåt den ska!). Kursen är löpande och missar man någon gång så kan man, i mån av plats ta igen dessa gånger, när man eventuellt blir medlem framöver.

Redan är alla platser till Novembers baskurs bokade, men vi har ett par platser kvar i den kurs som går på kvällstid Tisdagar och Torsdagar kl 20-21:00, start tisdag 20/11 och avslut torsdag 13/12. Först till kvarn!

Observera även att både baskurs + utvärdering är obligatoriskt för medlemskap och med anledning av detta så har vi ett rabatterat paketpris (se länk nedan) för både baskurs och utvärdering, har man redan gått en utvärdering så är det inte att krav att göra det igen. Man bokar sin plats på respektive kurs genom att betala via länkarna nedan!

Mer information finner ni här – information om baskurs, information om hälsoutvärderingar.

Vi har fortfarande kö, och kan alltså ta in som mest 10 nya medlemmar per månad. Notera att ni som redan har träningskort hos CrossFit Uppsala inte behöver köa eller gå baskursen och hälsoutvärderingen (även om vi rekommenderar det!) för att förnya era kort, men se till att förnya innan era kort går ut då trycket är stort utifrån.

Fler träningspass!

Vad sägs om att vi ignorerar mörkret och låtsas som om solen alltid skiner på oss? Bra! Från och med vecka 46 så tillkommer två nya gruppträningspass i schemat, förlagda till Tisdag och Torsdag kl 17-18. Dessutom utvidgar vi antal timmar Öppet gym rejält!

Redan nu finns tiderna i schemat, så in och boka premiärpassen!

Hoppreps-frenzy! Flashiga kläder!

Vi har fått in nya häftiga hopprep i shoppen, ”Cable jump ropes”. Kanske dom skönaste handtagen av alla hopprep vi har? Kom in och prova dom du – och om du gillar dom så ger vi dig 10% rabatt resten av året eller så långt lagret räcker. Äsch, vi gör så att vi ger er 10% rabatt även på triple jump ropes (ni vet dom som låter shhhhhhwish)! Ni köper repen i webbshoppen – http://shop.primalfitness.se/category/hopprep/ – antingen med frakt eller med uthämtning i CrossFit Uppsalas lokaler.

När du ändå är inne och handlar passa på att kolla in alla snygga kläder från Reebok CrossFit vi fått in. Allt från funktionströjor, sport-BH-ar, tyngdlyftningsstrumpor till tajta kompressionstajts för ökad prestation och komfort (sa jag att dom var snygga också)!

Kolla in klädsektionen på http://shop.primalfitness.se/category/klader/

 

En riktigt bra höst och vinter önskar
Martin och Björn, CrossFit Uppsala