Kändes riktigt bra igår, kändes inte alls så bra idag. Kände mig undersövd och blä. Tänk så det kan variera. Rodd stod på agendan för dagens första pass, men även om det var skitkallt idag inser jag att det bara kommer att bli värre – lika bra att ta alla chanser som bjuds att vara ute. Löpskorna fick följa med till jobbet istället.

3x 2,3km löpning@90%, vila 2 minuter: 9:53, 9:54, 9:56

Jösses vad tung och trött jag kände mig. Frös också, trots att solen sken (skitland). Inte mycket jag fick till här, förutom att jag genomförde alla intervallerna. Trodde dock att jag var ännu sämre än jag var, för jag trodde jag sprang 2km. GPSen avslöjade dock att sträckan var något längre efter, men även med den extra sträckan borde jag nog få bättre tider med det här tempot.

Kände mig om möjligt ännu hängigare när jag kom hem från jobbet, och hade en eller två tankar på att ställa in kvällens pass. Men eftersom min klätter-kompanjon Martin redan var på väg så blev det ändå att ta sig ut till rockwater för ett pass två. Men förväntningarna var extremt låga.

A. 1 timmes bouldering, massa blåa, en röd och påbörjade en till röd jag kom långt på

B1. AMRAP Ring rips med tempot 21X5 (fem sek i toppen, 2 ner, 1 i botten och explosivt upp): 7, 7, 7
B2.3x Bent over row: 13x24kg per arm

På uppvärmningen skrek armarna, antagligen på grund av gårdagens alla pullups, men sen kändes det helt plötsligt asbra. Fick till några grejer jag inte satte förra veckan och det gick, speciellt med mina låga förväntningar på klättring i allmänhet numera, riktigt bra! Första röda leden sen jag började klättra lite igen. Går långsamt framåt. Kul tempo på ringdipsen efter också.