Fin början på dan då jag och Björn, efter att ha lämnat äldsta dottern på sommarläger, cyklade vidare till Lyssnaängens bad och badade & njöt av det fina vädret. Hade nog tänkt träna, men kom på att jag ju lovat att repa med bandet under dan. Jaja, var ju rätt sliten ändå.

Repade & cyklade hit & dit för att göra ärenden (blev nog runt 4 mils cykling helt utan att mena att cykla långt idag), och fick några timmar fritt när Alva efter sommarlägret ville leka hos en kompis. Hade ju sett att Björn inte fegade ut på LPU/klätter-WODen, så vafan, jag cyklar iväg och gör den jag med

3 ronder på tid av 21 L-pullups, 3 L-rope climb ascents: 24:50

Snabbare än förra gången, utan att försämra formen. Första två varven klara efter 14 minuter, men sen gick det långsammare. Tufft för grepp & dragmuskulatur – lätt att missa replängder om man stressar för mycket. Känns nog lite i magen imorrn också misstänker jag.

Telefonen har dött förresten, så maila eller ring hem till mig om ni behöver ha tag på mig. Ska försöka lösa det så snart som möjligt.

Coach Sommers postade den här sammanställningen av tekniker modell svåra på ringar. Muta musiken omedelbart, för den är av den värsta möjliga sorten. Helt hemsk.